Известие

Collapse
No announcement yet.

работи странно...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• работи странно...

!
    Last edited by d840; d.m.y г., 17:46.

..

Сигурно е махнал колектора и не е сменил гарнитурата и за това да мени оборотите
    BUSHON RACING SERVICE

Comment

я си огледай вакумите, да няма нещо разкачено
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщение
        колеги помагайте... днес си оставих алфата (145 , 1.6 боксер) при 1 майстор да сваля стартера за врулки ... та чпвека е трябвало да сваля генерацията за да стигне до стартера... и дотук добре.. сменил там втулките на стартера , зимам си колата следобеда аз, и о6те при тръгването ми направи впечатление че няма мощност.. като и подам рязко газ , приглъхла и чак тогава почва да набира, но някакси по-спънато... какво може да е направил тоя "майстор".. защото и да го питам наи-вероятно ше се напрай на разсеян че нищо не знае... и ми прави впечатление че мени оборотите след като и дам газ... дали може да е прегънал тръбата за гурнетата назад... какво може да е според вас? .. мерси предварително
        Много е вероятно, при махането на колектора да е оставил планката но пръчката за маслото (която се захваща към едната шпилка, но ввърху колектора) между колектора и фланеца под него, виждал съм такава свинщина
        Ако съм се оказал прав, по-добре смени майстора
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

днеска му се пбадих да го пшитам, какво е направил... свалял е и въздушния филтър, и казва 1е имало 1 вакум разка1ен и той само го закачил.. дали лъже??? или тоя вакум нещо е запушен и да го разкача пак...

Comment

..
            Last edited by и.петров; d.m.y г., 17:59.

Comment

Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщение
              днеска му се пбадих да го питам, какво е направил... свалял е и въздушния филтър, и казва Че имало 1 вакум разкаЧен и той само го закачил.. дали лъже??? или тоя вакум нещо е запушен и да го разкача пак...
              Пак ти казвам - огледай добре всички вакуми. На боксер 1,6 това е болна тема. Ако знаеш точно какво е пипал, нищо не пречи да го откачиш и да пробваш без него.

Първоначално публикувано от и.петров Покажи съобщение
              като е бутал генерацията да не е направил нещо на ламбд сондата или да не я закачил.
              Ставаше въпрос за смукателите, сондата е много далече

Comment

.
                Last edited by и.петров; d.m.y г., 17:59.

Comment

Колега, без лоши чувства, но виждал ли си къде е стартера на боксер? Ако успееш да го измъкнеш отдолу те признавам за герой.

Comment

Сондата не може да направи чак такава голяма поразия!
                    Казаха ти го много ясно!
                    Или някой от вакуумите ти е изваден,а те не са толкова много:На МАП сензора,на маркучето за бензинови пари,за регулатора на налягане,за картерните газове (говоря за малкия) и дебелия за сервото на спирачките,като първия и последния са най-проблематичните или както ти каза Боби-33, майстора се е сбъркал и ти е защипал с колектора някой чарк или кабел.
                    Всъщност там понякога попадат кабелите за динамото,както и за няколкото датчика,които се въдят в тоя ареал!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колега,имах такъв проблем преди време.При мен се получи от зацапани свещи ... Успех !!!
                      Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP

Comment

Първоначално публикувано от PoByRkAn Покажи съобщение
                        Колега,имах такъв проблем преди време.При мен се получи от зацапани свещи ... Успех !!!
                        Твоята кола от подписа гледам, че е Туин Спарк. Боксера няма нищо общо с твоята кола, нищо , че купето е същото.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                        X